Man of Steel - Online subtitrat in Romana

Man of Steel

Calitatea video a filmului Man of Steel 2013 este HD şi are subtitrare în Română.

În panteonul supereroilor, „Superman” este unul dintre cele mai cunoscute şi iubite personaje din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El este un tânăr jurnalist de 20 şi ceva de ani care se simte singur din cauza puterilor sale inimaginabile pe oamenii de rând nu le pot înţelege. Transportat în urmă cu mai mulţi ani pe pământ de pe planeta muribundă Krypton, o planetă extrem de avansată şi îndepărtată, Clark se chinuie să afle răspunsul la întrebarea supremă „De ce mă aflu aici?”. Modelat după valorile părinţilor săi adoptivi, Martha şi Jonathan Kent (Diane Lane şi Kevin Costner), Clark realizează că a avea puteri supraomeneşti înseamnă că ai şi o responsabilitate pe măsură şi trebuie să iei decizii dificile.

Supereroul nostru (interpretat de Henry Cavill, care a mai jucat în serialul „The Tudors” şi filmul „Immortals”) trebuie să se lupte cu alţi doi supravieţuitori Kryptonieni – infamul General Zod (interpretat de Michael Shannon) şi partenera lui diabolică Faora (interpretată de Antje Traue). Aceştia din urmă reuşesc să întoarcă toţi oamenii împotriva lui Superman ameninţând că dacă nu-l vor captura şi preda, vor distruge planeta şi îi trimit un avertisment direct lui Kal-El (aşa cum îl cunosc ei) că dacă nu se predă în următoarele 24 de ore va trebui să se uite cum va fi distrusă planeta şi pentru fiecare om pe care-l salvează ei vor ucide un milion.

Man of Steel, Man of Steel 2013, Superman 2013, Man of Steel online, Man of Steel online subtitrat, Superman

After Earth Online Subtitrat

Urmareste filmul After Earth 2013 online gratis subtitrat in romana, vizionare film 1.000 post Terra online subtitrat in limba romana.
 
O aterizare forţată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) şi pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forţase pe oameni să-şi părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate. Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să conlucreze şi să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-şi rateze unica şansă de a se întoarce acasă.
After Earth 2013, After Earth online, After Earth subtitrat, After Earth online subtitrat