Walk the Line (2005) – filme online subtitrate

Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash
In 1955, un tanar slabanog cu o chitara in mana si care se recomanda J.R.Cash intra in ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis.
Acest eveniment marca un moment crucial pentru cultura americana. Johnny Cash va influenta definitiv muzica Statelor Unite, compozitiile sale originale oferind inspiratie viitoarelor vedete rock, country, punk, folk şi rap.
Cu vocea sa profunda si sumbra ca noaptea, lovindu-si sec chitara, Cash a cantat despre iubire, viata si moarte, intr-o manieră plina de disperare si pasiune, asa cum nu se mai auzise pana atunci.

* Mai jos aveti filmul Walk Hard, o comedie/parodie inspirata din filmul Walk The Line

Walk Hard online subtitrat

Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) – filme online



Comedie: Merita vazut filmul, este o comedie Americana reusita
Una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii rock, Dewey Cox (John C. Reilly) avea totul: femei (peste 411 servite), prieteni (Elvis, trupa Beatles) si stilul de viata al tuturor vedetelor rock-and-roll (o relatie apropiata, personala, cu absolut toate tipurile de pastile si prafuri cunoscute de om). Dar, cel mai important, avea muzica aceea care l-a transformat dintr-un baiat de la tara, cam încet la minte, în cel mai mare star de rock al Americii.

Un film online cu trimiteri spre toate filmele care au abordat vreodata biografia unei vedete muzicale, “Walk Hard” este dovada clara ca, atunci când e vorba de muzica rock, viata si distractie, e bine sa gasesti un barbat cât mai dintr-o bucata.

White House Down - Alerta de grad zero (2013)

White House Down - part.1
White House Down - part.2

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).
Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D - 2013



Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.
Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.

Olympus Has Fallen - 2013 Online Subtitrat

Olympus Has Fallen 2013 - Film Copmlet Un fost agent secret încearcă să împiedice un atac terorist asupra Casei Albe, pus la cale de nord-coreeni. Scopul său principal este să îi salveze viaţa preşedintelui Statelor Unite. Un thriller incitant, Olympus Has Fallen este regizat de Antoine Fuqua şi îi aduce în rolurile principale pe Gerard Butler şi Aaron Eckhart.

Now You See Me - Jaful perfect (2013)


Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

Regizat de Louis Leterrier, filmul Now You See Me: Jaful perfect reuneşte o distribuţie impresionantă formată din: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Michael Caine şi Morgan Freeman.

Pawn 2013 Online Subtitrat

Pawn 2013 Online Subtitrat Pawn 2013 Online Subtitrat, Pawn 2013, Pawn 2013 Online, Pawn 2013 Subtitrat

Dead Man Down 2013 - Online subtitrat

Pelicula ii are in centru pe Victor, un asasin profesionist, mana dreapta a unui mafiot din New York, si pe Beatrice, femeia care il seduce in speranta ca o va ajuta in misiunea ei de razbunare. Atractia dintre ei este foarte puternica si duce la executarea unui plan de actiune extrem de violent, aproape catartic.
Dead Man Down 2013 - Online subtitrat, Dead Man Down, Dead Man Down 2013, Dead Man Down 2013 Online, Dead Man Down 2013 subtitrat