Fifty Dead Men Walking - Online Subtitrat




Fifty Dead Men Walking - Online Subtitrat HD

Martin McGartland (Jim Sturgess) este un Hustler 21 de ani, strada din Irlanda de Nord, care trăiesc în anii 1980.Armata Republicana Irlandeza vrea să-l recruteze, dar el este reticent din cauza a ceea ce el vede ca dreptatea lor crudă. Datorită conexiunii sale la comunitate, poliţia britanică vrea ca el să se infiltreze şi spiona IRA. Marty este de acord că din maşină şi bani el primeşte de la poliţie şi că el displace IRA.IRA îl acceptă ca un voluntar şi în această poziţie ia cunoştinţă de diferite atacuri planificate.

El informează apoi Fergus, contactati de poliţie, pentru a preveni aceste atacuri. El construieşte un nou sens al stimei de sine, dar el nu poate spune familia si prietenii cu privire la activităţile sale. Chiar si prietena lui Lara noi (Natalie Press), numai anunţurile care el pare să facă ceva de lucru pentru IRA, care o îngrijorează.

Martin McGartland (Jim Sturgess) este un 21 de ani, Hustler stradă din Irlanda de Nord, care trăiesc la sfârșitul anilor 1980.Armata Republicană Irlandeză vrea să-l recruteze, dar el este reticent din cauza a ceea ce el vede ca dreptatea lor crud. Datorită conexiunii sale la comunitate, poliția britanică vrea ca el să se infiltreze și să spioneze pe IRA. Marty este de acord din cauza mașinii și banii pe care îi primește de la poliție și că el disprețuiește IRA.IRA îl acceptă ca un voluntar și în această poziție el învață de diferite atacuri planificate. El informează apoi Fergus, de contact sau de poliție, pentru a preveni aceste atacuri. El construiește un nou sentiment de stima de sine, dar el nu se poate spune familiei și prietenilor lui despre activitățile sale. Chiar și prietena lui nou Lara (Natalie Press), observă doar că el pare să facă ceva de lucru pentru IRA, care-i îngrijorează.

De-a lungul, britanicii accepta riscul ca IRA poate descoperi că Marty lucreaza pentru ei. Ei nu intenționează să-l salveze în acest caz. Atunci când se întâmplă, IRA captare și tortura Marty, dar el reușește să scape aruncându-se pe fereastră. Fergus sa handler este acum doar sa aliat-el îl găsește și îl ajută să se ascundă. Fergus se oferă să intermedieze pentru Marty și Lara și copiii lor de a trăi în Scoția, dar Marty își dă seama că ea nu ar putea să se simtă în siguranță. Apoi El merge pe fugă în Canada singur, lăsând în urmă familia sa. Așa cum se arată la începutul filmului, el este tras acolo de IRA și supraviețuiește.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu