Jobs 2015 Online Subtitrat

Steve Jobs 2015 - Trailer Oficial
Steve Jobs 2015 Online Subtitrat

Filmul Jobs ne prezinta momentele importante din viata cofondatorului Apple. Facem cunostinta cu un tanar ce se plimba descult pe aleea campusului universitar. Tanarul tocmai a renuntat la studii.
Dupa o vreme intalnim acelasi tanar in garajul parintilor unde, alaturi de cei patru ucenici ai sai revolutioneaza industria informaticii. Apare un personaj care-i ajuta, Mike Markkula care le ofera solutia de a-si transforma afacerea intr-una profitabila. Prin ambitie, creativitate si inteligenta, Steve Jobs a reusit sa schimbe lumea, sa devina un veritabil guru tehnologic.
Steve Jobs – In 1984, in culisele lansarii computerului Macintosh, Steve Jobs se pregateste inainte de a-si prezenta noua creatie publicului. Tensiunea este palpabila cu atat mai mult cu cat o fosta iubita vine sa il vada, insotita de fiica sa. Aceasta vine sa ii pretinda bani pentru a-i oferi cele necesare fiicei sale. Jobs refuza cu vehementa aceasta paternitate. De cealalta parte, Steve Wozniak, un inginer in ale informaticii cere mai multa consideratie pentru persoanele care au participat la succesul Apple. Steve Jobs intra din nou intr-un con de umbra…Il regasim pe Jobs cativa ani mai tarziu in cadrul lansarii Next

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu